Om

Hvem står bag?!

Jeg startede med at tage billedere tilbage i 2002, hvor jeg på min efterskole tog valgfaget Fotografi. Her lærte jeg at tage billeder med et gammelt analog kamera og vi skulle til og med også fremkalde på gammeldags vis. Jeg fik hurtigt øjnene op for dette vidunderlige medie, men det var først i 2013, hvor jeg fik mit første rigtige spejlrefleks fra Canon, at det virkelige tog fart.

Da jeg samtidigt også lavede en del film på efterskolen, vare det naturligt for mig at vægte kompositionen i billedet. Mine billeder har tit et meget scenografisk look, jeg prøve at fange et andet look en det man normalt ser. Det er altid sjovt at prøve og ændre ens opfattelse af et sted, mand måske passere hver dag og måske prøve at se det fra en ny vinkel.

Når jeg ikke er ude og tage billeder af landskaberne omkring mig (især de urbane), prøver jeg at komme ind til så mange koncert som jeg nu en gang kan. Musikere der folder sig helt ud på scenen er noget af det bedste mand kan tage billeder af, de lever sig 100% ind i det de laver! Så kan mand sgu kun få gode billeder.

Min anden passion er "Urbex" altså at gå på opdagelse i gamle og forladte steder/bygninger. Der er noget fascinerede over at tiden ligesom bare er gået i stå og at man kan se hvordan naturen er begyndt at erobre stedet tilbage. Jeg tror det er den sammen følelse som en dukker har, når man første kan kommer ned til et skib der har ligget uforstyrret på bunden af havet i mange år.

Følg med...

De Seneste Instagram Shots

Hvis du kan lide hvad du ser, så lad os arbejde sammen.